Bioscoop

CineMeerse

CineMeerse heeft 8 zalen met in totaal liefst 1117 luxe stoelen. Vier zalen zijn gesitueerd aan de voorzijde van het pand en de andere 4 zalen zijn achterin het pand gesitueerd. Beide gedeeltes beschikken over een eigen bar/lounge om voor de film en in de pauze jezelf te voorzien van een versnapering.

CineMeerse vertoont naast alle topfilms ook Live opera, ballet en diverse live-concerten van de grootste artiesten. Ook worden er regelmatig LadiesNights, MannenAvonden en andere events georganiseerd.

De zalen zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to-wall scherm, digitaal beeld en een 7.1 Dolby geluidssysteem. Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook niet onbelangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de film te kunnen genieten. Naast de normale stoelen beschikken alle zalen ook over een zo geheten loveseat rij waar verliefde stelletjes intiem kunnen genieten van de film.

Toegankelijkheid minder validen
Onze bioscoop is rolstoelvriendelijk. Ons gebouw beschikt over meerdere liften waarmee u gemakkelijk de zalen en de foyers kunt bereiken. Op de twee etages waar de zalen zich bevinden zijn invalidentoiletten aanwezig. Zowel de Foyers als de zalen zijn gelijkvloers en beschikt elke zaal over speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Mocht u deze zogeheten invalideplaatsen willen reserveren of als u nog vragen heeft dan kan dat via onderstaande telefoonnummer.

Dit is een slechts klein deel van wat CineMeerse allemaal te bieden heeft. Kom gewoon een keer langs en beoordeel het zelf!

Tot de volgende film!

 

Bezoekadres

Raadhuisplein 12
2132 TZ  Hoofddorp

Contactinformatie

Telefoon (info)  +31233031030
w: http://www.cinemeerse.nl/

Details

zalen: 8
sneak: onbekend
airco: onbekend
lift: ja
rolstoel toegankelijk*: ja

*Neem contact op met de bioscoop om mogelijke teleurstellingen te voorkomen.

Openingstijden

De openingstijden zijn niet per dag van de week gespecificeerd. Neem zo nodig contact op met de bioscoop omtrent de openingstijden.

Edgar Verburg.